SportIndeks.rs

Esport na studentski način

received_1905108769515954

Počinje Esports Liga Univerziteta u Beogradu! Svi studenti, ljubitelji CS:GO i Dote 2 imaće priliku da se takmiče sa kolegama sa drugih fakulteta i osvoje vredne nagrade.

Liga koju su mnogi studenti dugo isčekivali biće održana zahvaljujući „Erfagu“, koji je u saradnji sa kompanijom ASUS omogućio da se ovo takmičenje održi ovog zimskog semsetra. Esports Liga Univerziteta u Beogradu trajaće pet meseci, od kojih su prva četiri meseca rezervisana za ligaški deo, dok je za peti mesec planirano veliko finale. Studenti svih fakulteta na području Beograda će moći da se prijave za ovo takmičenje uz napomenu da svaki fakultet može da ima najviše po dva tima za svaku igru (do dva tima za CS:GO i do dva tima za Dotu 2). Takođe, svi članovi ekipe(5+1) moraju da budu studenti sa fakulteta koje predstavljaju. Svakog vikenda u Erfagovoj gaming areni igraće se ukupno 8 bo2 mečeva (4 Dota2 i 4 CS:GO), a sve vaše duele u virtuelnom svetu moći će da gledaju i kolege sa fakulteta na platformi Twitchtv. Ono što svakako izdvaja ovu ligu od ostalih studenskih tamičenja jesu nagrade, jer će pobednik Esports Lige Univerziteta u Beogradu zahvaljujući kompaniji ASUS dobiti gaming sobu za svoj fakultet.
Ukoliko želite da se takmičite posetite sajt elub.bg.ac.rs i prijavite vašu ekipu.

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>