Ekonomski lako protiv Singidunuma

185

Futsaleri Ekonomskog fakulteta savladali su ekipu Singidunuma ubedljivim rezultatom 8:0 u utakmici Univerzitetske lige Niša u malom fudbalu. Ekonomisti nisu imali velikih problema da pobede dosta slabijeg protivnika.

Finalni dan USSB

Na prvi gol čekalo se svega nekoliko sekundi, kada su Ekonomisti iskoristili grešku protivnika na sredini terena i postigli gol već u prvom njihovom napadu. Od samog početka, a i većim delom utakmice, igralo se pred golom Singidunuma. Nakon devet minuta igre Ekonomski fakultet je već imao vođstvo od 4:0, pre toga Singidunum je imao jednu od retkih velikih šansi za postizanje gola, koju nisu iskoristili. Na kraju prvog poluvremena rezultat je glasio 5:0.

Iako su imali visoku prednost, ekipa Ekonomskog je i u nastavku konstantno napadala gol protivnika.’’Fenjeraš‘’ Singidunum celu utakmicu odigrao je sa prvom postavom, te je i umor kod igrača dolazio do izražaja kako se meč bližio kraju. Ekonomisti su sigurnom igrom, ne dozvoljavajući protivniku da bilo šta uradi iz kontra napada, postigli jos tri gola, za konačnih 8:0.

Ovom pobedom Ekonomski fakultet se ‘’popeo’’ na sedmo mesto, čime je ušao u borbu za završnicu. Singidunum je i dalje poslednji, bez dobijene utakmice.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB