Ekonomistkinje izdominirale nad PMF-om

113

Odboljkašice Ekonomskog fakulteta savladale su ekipu  Prirodno-matematičkog fakulteta rezultatom 2:0 po setovima (25:20;25:16 ).

Finalni dan USSB

Na početku utakmice obe ekipe pokazale su dobru motivaciju, spretnost i borbeni duh. U prvom setu odbojkašice Ekonomskog pošle su u napad i već na samom početku meča došle su do prednosti od  4 poena i rezultata  5:1. Ekipa PMF-a zatražila je tajm-aut, a potom je povela borbu za sustizanjem protivnika i uspela da dođe do izjednačenja 14:14.

Ekipa PMF-a napravila je nekoliko servis grešaka, što je protivnička ekipa iskoristila da ponovo stekne prednost i dobije prvi set. Rezultat na kraju prvog seta bio je 25:20 za ekipu Ekonomskog.

Drugi set krenuo je čvrstom igrom na obe strane. Ekipe su ređale poen po poen i održavele izjednačen rezultat. Do prve veće prednosti došlo je kada je ekipa Ekonomskog dala seriju od 6 poena i time stekla prednost (14:8). Ekonomistkinje su na trenutak izgubile koncentraciju i dale protivnicama priliku da osvoje lake poene, što su odbojkašice PMF-a iskoristile. Vrlo brzo približile su se na samo dva poena zaostatka (16:14). Ekonomistkinje su zatražile tajm-aut, nakon čega su uspele da organizuju svoj igru i u napadu i u odbrani. Ovog puta dale su seriju od  5 poena  i osigurale svoju pobedu. Drugi set bio je završen rezultatom  25:16.

“Zadovoljna sam igrom. Prvi set bio je malo teži, dok smo drugi lakše dobile. Došle smo u kombinovanom sastavu i baš nam je drago što smo pobedile”, izjavila je Sandra Simonović, kapiten pobedničke ekipe.

SASTAVI TIMOVA:

Sastavi timova
Ekonomski fakultet Prirodno-matematički fakultet
Simonivić S. Nikolić    J.
Ratković   U . Nikolić N.
Virijević    L  Ilić     M.
Stojanović  S  . Stanković  A.
Stanisavljević D . Popović   P.
Petković S . Krstić   S.
Đorđević Đ . Marković  K.
Živković A .

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVojna akademija u Prvoj ligi
Naredni tekstEkonomisti ubedljivom pebedom savladali PMF
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Volim da volontiram i stičem nova iskustva.Trenutno pišem za SDL i Sportindex. Možete me kontaktirati na j.borisavljevic12@gmail.com