Ekonomisti pobedili Stomatologe i obezbedili treće mesto

104

U poslednjoj utakmici Druge studentske lige u rukometu ekipa Ekonomskog fakulteta porazila je tim Stomatološkog fakulteta Pančevo rezultatom 27:20 (12:11) i zauzela treće mesto na kraju sezone. Na samom početku Ekonomisti su došli do prednosti od dva gola, a Stomatologija je uspela da izjednači preko raspoloženog Pavlovića. Međutim, na poluvremenu su ipak momci sa EKOF-a vratili minimalno vođstvo. U drugom delu igre Stomatolozi su igrali nešto lošije u odbrani, pa je Ekonomija zahvaljujući dobro organizovanim napadima došla do zaslužene pobede.

Finalni dan USSB

Prvo poluvreme otvorili su rukometaši Stomatološkog fakulteta golom Pavlovića. Posle toga Ekonomisti su bolje igrali i kombinovali u napadu, Vukosav je iskoristio izgubljenu loptu Stomatologa, prešao u brz kontranapad i lako savladao golmana. Ekipa Ekonomskog fakulteta je održavala dobar tempo, ne dozvoljavajući Stomatolozima da pređu u vođstvo. Nakon zatraženog tajm auta, rukometaši Stomatološkog fakulteta unapređuju napad i postižu tri vezana gola, kojima prestižu Ekonomiste. Pred kraj poluvremena, Stomatolozima popušta odbrana, što ekipa Ekonomskog fakulteta koristi i ponovo stiže ekipu Stomatološkog fakulteta. U poslednjim sekundama Pajić krade loptu i postiže sjajan gol za vođstvo Ekonomista 12:11.

IgračiStatistika

igraci

statistika

Drugo poluvreme započelo je znatno boljom igrom Ekonomista, koji su povećali svoju prednost na četiri gola razlike. Stomatolozi golovima Pavlovića i Drndarevića pokušavaju da se vrate u igru, ali rukometaši Ekonomskog fakulteta, popravljaju svoju odbranu i zadržavaju prednost. Ekipi Stomatološkog fakulteta je nadu produžio Lutovca, koji je preciznim udarcem smestio loptu u mrežu, kao i dva vezana gola Pavlovića, ali je velika prednost Ekonomista ipak bila nedostižna. Utakmica se završila pobedom rukometaša Ekonomskog fakulteta rezultatom 27:20, koji zauzimaju treće mesto u ukupnom plasmanu, dok Stomatolozi sezonu završavaju na četvrtoj poziciji.

Najbolji u timu Ekonomista je bio Pisarić koji je postigao sedam golova, a dobru igru je pokazao i Vukosav koji je mrežu zatresao šest puta. Ubedljivo najbolji u ekipi Stomatološkog fakulteta je bio Pavlović sa postignutih 11 golova.

Kapiten Ekonomista Stefan Živić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe i zabeleženom pobedom.

Meč je bio veoma napet za nas, s obzirom da smo počeli utakmicu sa igračem manje, ali smo velikom borbenošću uspeli da se izborimo sa protivnikom i da izađemo kao pobednici. Ponosan sam na svoju ekipu koja je dala sve od sebe i zahvalan sam ekipi Stomatološkog fakulteta na fer i korektnoj igri”, rekao je Živić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB