EKONOMIJA PROFITIRALA NA FARMACIJI

91

Odigravanje prvog kola ženske rukometne lige nastavljeno je u nedelju. Prvu utakmicu drugog dana vikenda odigrale su ekipe Ekonomskog i Farmaceutskog  fakulteta. U neizvesnom i uzbudljivom meču, pobeda je pripala rukometašicama Ekonomskog fakulteta, koje su prve bodove osvojile rezultatom 16:15.EKOFARMASPIS

Finalni dan USSB

Na samom početku meča viđene su po dve izgubljene lopte na obe strane, pa se može reći da su rukometašice oba tima ušle u meč nesigurno. Posle početne nesigurnosti, rukometašice obe ekipe su se konsolidovale i zaigrale su bolje. Pri rezultatu 3:2 za Ekonomski, devojke sa Farmacije gube loptu, što su njihove protivnice  iskoristile , i povele sa dve razlike. Ubrzo posle toga ekipa Farmaceutskog fakulteta smanjuje prednost, te se na prvi tajm aut otišlo rezultatom 4:3. Sledi period igre u kome su odbrane obe ekipe bila na visi svog zadatka. Farmacija je izborila sedmerac, ali realizacija istog nije bila uspešna. U želji da iz kontre  postignu pogodak, rukometašice Ekonomskog bile su brzoplete i izgubile su loptu. Ovu grešku rukometašice farmacije su iskoristile i postigle su gol. Do kraja poluvremena viđena je dosta izjednačena borba- igralo se gol za gol. Uz dosta izgubljenih lopti i promašaja u oba tima, prvi deo igre završen je nerešenim rezultatom- 8:8.

U drugi deo igre odlučnije i organizovanije su ušle devojke Farmaceutskog fakulteta. Strpljiva igra u napadu donela ima je prednost od 10:9. Ekonomski fakultet nije se predavao  i ubrzo je izjednačio. U momentu kada je rezultat bio 10:10, ekipa Farmaceutskog  fakulteta promašila je tri zicera. U nastavku  utakmice ekipe su bile izjednačene. Viđena je velika borba na terenu. Bodove i pobedu su želele i devojke sa farmacije i devojke sa Ekonomskog fakulteta. Dobrom igrom u odbrani, u poslednjim trenucima meča, rukometašice Ekonomskog fakulteta nisu dozvolile Farmaceutskom fakultetu da osvoji bodove.  Na kraju je Ekonomski bio za nijansu bolji  i slavio je sa 16:15.

U ekipi Ekonomskog  fakulteta zapažen nastup imale su Rajkovićeva, Uroševićeva , Živkovićeva i Bamburać,koje su se u strelce upisale po tri puta ,dok se kod farmacije dobrom igrom  istakla trojka Živković- Ivanić -Jovanović, koje su postigle po četiri pogotka.EKOFARMASTAT

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUhapšen Metropolitan !
Naredni tekstBEZBEDNOST BOLJA OD KPA
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.