EKOF bolji od medicinara

438

Ekipa Ekonomskog fakulteta upisala je novu pobedu I to nad ekipom Medicinskog fakulteta 47:32(08:07;06:05;16:17;17:3). Najkorisniji iz ekipe EKOF-a bio je Gašić sa ubačenih 17, dok se na drugoj strani najviše istakao Nedeljković koji je ubacio 11 poena.

Finalni dan USSB

Prvo poluvreme obe ekipe bile su koncentrisane, kako u napadu tako I odbrani. Protivnicima nisu dozvoljavali lake poene, te nije čudno što je u toku prve dve četvrtine ubačeno 14(EKOF) odnosno 12(Medicinski fakultet) poena. Susret je otvorio Radovanović koji je bio precizan pod košem I svojoj ekipi doneo prve poene. Sa druge strane sa linije slobodnih bacanja polovično je bio precizan Šuljagić. Viđeno je dosta promašaja tokom prvih osam minuta, pa je rezultat na kraju prvih osam minuta bio 8:7 u korist EKOF-a.

Tokom druge deonice Nedeljković je bio precizan u šutu van linije 6.75, dok je sa linije slobodnih bacanja oba puta siguran bio Jovanović D., a sa druge strane 3 poena ubacio je Gašić, Milović 2 I poen je upisao Jovanović A. rezultat na semaforu posle prvog poluvremena bio je 14:12 za Ekonomski fakultete.

Ekonomski fakultet Medicinski fakultet
3   Milović D. 5   Mumin D.
4   Vujadinović M. 6   Tomić R.
5   Gavrilović M. 7   Šuljagić S.
6   Divac A. 8   Nedeljković Đ.
11 Radić P. 9   Munjaš D.
12 Jovanović A. 11 Šuljagić U.
14 Zdravković . 14 Delić F.
15 Radovanović M. 48 Janković D.
18 Zečević L. 49 Jovanović D.
20 Gašić N. 50 Petrolekas J.
26 Čolović A.

Drugo poluvreme otvoreno je još jednim preciznim Nedeljkovićevim šutom za tri poena. Tokom treće četvrtine igralo se egal. Iako su se medicinari trudili I dali svoj maksimum, nisu uspeli da izjednače ili povedu.

Četvrta deonica bila je kobna za ekipu Medicinskog fakulteta koja je postigla svega 3 poena, koje je ubacio Nedeljković. Delovali su medicinari zbunjeno kako u napadu, tako I u odbrani I nisu uspeli da adekvatno odgovore razigranim ekonomistima. Iz pobedničke ekipe opet je I u ovoj deonici briljirao Gašić, a pratili su ga Radić, Zečević I Čolović. Na kraju susreta ekipa Ekonomskog fakulteta zasluženo je slavila rezultatom 47:32.

Najzapaženiji igrač ove utakmice I košarkaš EKOF-a Gašić izneo je svoje utiske. “Utakmicu smo prelomili tek tokom poslednje četvrtine. Nama je cilj bila pobeda, to smo I ispunili I okrećemo se sledećim utakmicama”, rekao je Gašić.

Satatistika
Ekonomski fakultet Medicinski fakultet
Poeni 47 32
Šut za 1p 6/8 7/10
Šut za 2p 10/22 8/17
Šut za 3p 7/19 3/10
Defanzivni skokovi 18 14
Ofanzivni skokovi 10 8
Ukradene lopte 7 4
Izgubljene lopte 3 5
Blokade / /
Asistencije 6 4

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstETF u trećem setu sprečio podvig EKOF-a
Naredni tekstMašinac bez poraza
Student sam prve godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Sport je oduvek u mom životu zauzimao bitno mesto, pa se tako rodila želja da postanem sportski novinar. Odbojku sam trenirala 9 godina, a sada radim i kao pomoćni trener.