Ekipa Bezbednosti preokretom do pobede

249

Tim fakulteta Bezbednosti je uspeo posle preokreta da dođe do pobede u tri seta. Savladali su ekipu Elektrotehničkog fakulteta rezultatom 2:1, po setovima 23-25, 25-22 i 15-7.

[tab] [tab_item title=”Igrači”]
Finalni dan USSB

Fakultet bezbednosti

Elektrotehnički fakultet

1.Žepinić Đorđo  3.Miletić Đorđe
5.Vidović Aleksandar (kapiten)  5.Ćirović Stefan (kapiten)
6.Mijailović Milan  6.Vasić
7.Vraneš Igor  7.Teodorović Bogdan
8.Đurić Slavomir  10.Milićević Nikola
10.Kovačević Marko  11.Marinković Milan
11.Jovičić Aleksandar  15.Vejnović Relja
12.Savić Dušan  17.Radinović Dejan
15.Bojković Nemanja  Štulić Andrija
17.Aksić Luka
[/tab_item] [tab_item title=”Statistika”]

Fakultet bezbednosti

Elektrotehnički fakultet

Poeni iz napada

32

21

Poeni iz bloka

10

8

As servisi

10

4

Servis greške

6

2

Greške iz igre

15

9

[/tab_item] [/tab]

Povela je ekipa ETF-a 4-1 poenima iz napada Vasića. Međutim dobrim servisima kapitena Vidovića Bezbednost dolazi do 5-5. Ceo set je protekao u izjednačenoj igri, nijedna ekipa nije uspevala da dođe do prednosti veće od 2 poena. ETF je igrao dobro u napadu i u bloku, ali je ipak veliki broj poena osvajao greškama protivnika. U uzbudljivoj završnici presudio je Ćirović, kapiten ETF-a sa dva poena iz bloka. Rezultat na kraju prvog seta je 25-23 u korist Elektrotehničkog fakulteta.

P1100390

Drugi set dosta odlučnije kreću odbojkaši Bezbednosti. Napadima Vidovića i Bojkovića dolaze do prednosti od 5-1. Oni su održavali svoju prednost sve do 11-7. Tada na servis dolazi Teodorović, igrač ETF-a i serijom dobrih početnih udaraca dovodi ekipu do izjednačenja 11-11. Dobrim napadom korektora Vejnovića ekipa ETF-a prelazi u vođstvo 13-12. Ponovo Vidović pravi seriju jakim smeč servisima i vraća prednost na njihovu stranu, 17-13 za Bezbednost. Ekipa Fakulteta bezbednosti je na kraju ovaj deo igre dobila rezultatom 25-22, pre svega zahvaljujući malom broju grešaka iz igre. U ovom setu napravili su dve greške a u prvom čak 10.

Treći set je protekao potpuno u znaku ekipe Bezbednosti. Tim ETF-a je potpuno stao, nisu imali snage da se vrate u meč. Na promeni strana Bezbednost je imala prednost od 8-1. U celom trećem setu ETF nije uspeo da osvoji poen iz napada, al treba naglasiti i da se njihov do tada najbolji igrač Vasić povredio, tako da je i to jedan od razloga neefikasnosti. Sa druge strane Vidović je osvajao poene kako iz napada, tako i iz bloka i servisa. Uz njega je neprelazan u bloku bio Kovačević, a neuhvatljiv u napadu Bojković. Na kraju je rezultat trećeg seta bio 15-7 u korist Fakulteta bezbednosti.

Najefikasniji u poraženoj ekipi bili su Vejnović sa 11 poena, Vasić koji je meč ranije završio sa 8 poena i Ćirović sa 7 osvojenih poena. Kod pobednika najbolji je bio Vidović sa 22 poena, Bojković je postigao 12, Đurić 8 i Kovačević 7 poena.

Aleksandar Vidović, primač u ekipi Fakulteta bezbednosti bio je najzapaženiji igrač na terenu.
-Odigrali smo jedan veoma težak meč, koji je bio odlučujući za nas što se daljeg takmičenja tiče. Da smo izgubili, mogli bismo da se pozdravimo sa prolaskom u polufinale, tako da nam ova pobeda puno znači. Presudio je naš manji broj grešaka nego obično i dobar servis-rekao je Vidović.

P1100391

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinski bolji od Poljoprivrednog
Naredni tekstOslabljena ekipa FSFV-a nije dozvolila iznenađenje
Student sam Fakulteta političkih nauka. Životna želja mi je da se bavim sportskim novinarstvom. Danas je retka mogućnost da se čovek bavi onim što voli, ali se nadam da sam na dobrom putu da u tome uspem. Trenirala sam odbojku devet godina pa odatle moja ljubav prema sportu. Otvorena sam, komunikativna, spremna za saradnju sa ljudima, tako da ako vas nesto zanima slobodno pitajte!Moji tekstovi