Egal utakmica Elektro i Mašinstva

180

Ujednačena utakmica između Elektro i Mašinstva u okviru grupe A završena je rezultatom 1:1.

Finalni dan USSB

Veoma tvrda utakmica na početku. Šutirao je Luka Ivezić ka golu Mašinaca ali je Rajan Radulović odlično intervenisao. Još jednom u petom minutu igre šutira Ivezić nakon solo prodora ali još jednom siguran na golu Radulović. Električari konstantno napadaju, veliki pritisak na odbrani Mašinaca. U nastavku se težište igre pomera na polovinu Električara. Pokušao je Vulović dobrim šutem sa desetak metara minut pred kraj poluvremena ali je još bolje reagovao golman Električara Aleksandar Latinović.

I u nastavku utakmice veoma neizvesno, došlo je i do koškanja među igračima ali je sudija Sabo uspeo da smiri igrače. Prvu šansu beležimo u dvanaestom minutu, šutirao je Ubović sa više od deset metara ali je Latinović uspeo da sačuva svoju mrežu. Dva minuta kasnije Igor Šargić osvaja loptu na sredini, prelazi do tada neprelaznog Radulovića, i donosi prednost Električarima. Nije dugo trebalo Mašincima da se rezultatski vrate u igru. Ubović ubacuje oštru loptu iz auta po zemlji u peterac Električara, na nju je naleteo Marko Nešković i zakucao je u mrežu Latinovića. Do kraja utakmice je Šargić još jednom bio bezuspešan u direktnom duelu sa Radulovićem koji je poneo epitet igrača utakmice.

Igor Šargić (Elektro) – Zadovoljan sam rezultatom iako mislim da smo mogli da uzmemo sva tri boda. Nisamo iskoristili naše šanse, i smatram da smo danas pokazali više i da smo bili bolja ekipa od Mašinstva.

Rajan Radulović (Mašinstvo) – Utakmica je protekla u sa nekoliko prilika za gol. Mislim da smo imali dosta šansi ali je i dosta šuteva završilo van okvira gola. Oni su imali nekoliko šansi i jedna lopta je završila iza mojih leđa. Ipak, osvojili smo veliki bod danas.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMenadžeri uzeli meru Geodeziji
Naredni tekstSaobraćaj i Zaštita podelili plen
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.