“E2 LAGANO” TEŠKO DO POBEDE

161

Ekipa E2 lagano pobedila je, ne tako lagano, Ozbiljnu ekipu rezultatom 3:1 u okviru B grupe.

Finalni dan USSB

Utakmica je počela u visokom tempu, obe ekipe su igrale dobru odbranu pa većih šansi nije bilo. Golman E2 Boris Pešič umalo nije primio gol nakon svoje greške ali je uspeo da se iskupi dobrom intervencijom. Ozbiljna ekipa imala je šansu u petom minutu preko Saše Čovića koji nije uspeo da je materijalizuje, pa rezultat ostaje nepromenjen. Minut kasnije je Marko Gajić presekao poprečnu loptu, izašao jedan na jedan protiv golmana Platiše i šutirao jako pod prečku. Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika pa E2 odlazi na odmor sa golom prednosti.

Drugi deo igre bolje otvara Ozbiljna ekipa, imali su tri dobra pokušaja ali golman Pešić čuva prednost svoje ekipe. U međuvremenu je počela i kiša što je znatno otežalo igru. Ozbiljna ekipa konstantno napada, propustili su još dve izgledne prilike, što zbog klizavog terena, što zbog golmana Pešića. U sedamnaestom minutu dosuđen je korner ekipi E2. Visoku loptu na drugu stativu poslao je Filip Stojanović, tamo je ostao sam Marko Vučković, šutirao je glavom i duplirao prednost. Da utakmicu uđe u neizvesnu završnicu potrudio se Vladan Jakovljević. On je istrčao kontra napad, ostao je sam protiv Pešića koji je ovog puta ipak morao da vadi loptu iz mreže. Tačku na utakmicu postavio je Marko Tagliavija u poslednjim trenucima. Nesigurni su bili na sredini igrači Ozbiljne ekipe, presekao je loptu Vučković i proigrao Tagliaviju koji preciznim udarcem po zemlji donosi treći pogodak za E2.

Današnji program takmičenja na terenu 1 prekinut je zbog vremenskih uslova i odložen do daljnjeg!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNepobedivi Fonovci izborili polufinale
Naredni tekstMAŠINJARA STAVILA AJAKS U „MAŠINU“
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.