DOKTORI SRUŠILI GRAĐEVINCE

310

Drugo kolo  prve rukometne lige, odigrali su predstavnici grupe A, Građevinski i Medicinski fakultet, a kao bolji iz ovog meča izašao je Medicinski fakultet, koji je savladao Građevince rezultatom  24:17.


GRAMED spis

Finalni dan USSB

Već na samom početku utakmice videlo se da je u duel bolje ušla ekipa Medicinskog fakulteta.  Medicinari su malo manje  grešili od rukometaša Građevinskog fakulteta, što je dovelo i do toga da se na prvi tajm aut ode sa tri gola prednosti za ekipu Medicinskog fakulteta (6:3). Posle prvog tajm auta ekipa Građevinskog fakulteta počinje da se budi. Zaigrali su Građevinci čvršće u odbrani, nisu dozvolili momcima sa Medicinskog fakulteta da prednost još više uvećaju. Dok su stvari u odbrani iole bile pod kontrolom, u ofanzivi su rukometaši  Građevinskog fakulteta pravili dosta grešaka, što je rezultiralo i velikim brojem izgubljenih lopti. Bez obzira na sve, na parketu je viđena velika borba. Medicinari se nisu opuštali,a Građevinci nisu posustajali.  Prvo poluvreme je završeno rezultatom 11:8, u korist rukometaša  Medicinskog fakulteta.

U drugom delu utakmice, Građevinci su nastavili da igraju čvrstu odbranu, ali su za razliku od prvog, počeli  i u napadu da igraju dosta organizovanje. Sa svoja dva gola na početku drugog poluvremena,  Mikić vraća nadu ekipi Građevinaca da može doći do preokreta. Međutim, da momcima sa Građevinskog fakulteta neće biti lako u preokretanju rezultata, videlo se  po tome što su u ekipi Medicinara veoma raspoloženi za šut bili Repac, Petrović i Vasić. Požrtvovana igra rukometaša Građevinskog fakulteta viđena je i u nastavku, ali protiv raspucanih Medicinara jednostavno nisu imali šansu. Na kraju je rezultat glasio 24:17,  u korist rukometaša Medicinskog fakulteta.

Najzapaženiji nastup u pobedničkoj ekipi imala je već pomenuta „trojka“ Stevan Repac, Miloš Vasić i Luka Petrović, koji su dali po šest golova, dok su ekipi Građevinskog fakulteta najbolji bili Strahinja Cvijović i Dejan Mikić, koji su za svoj tim postigli po pet golova.

 Nakon dva kola ekipa Medicinskog fakulteta ima skor od jedne pobede i jednog poraza, a skor rukometaša Građevinskog fakulteta je jedan remi i jedan poraz.

Pratite nas i na Facebook-u i pokažite nam da studentski sport zaslužuju pažnju. LINK

GRAMED stat

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVETERINA BOLJA OD GEOGRAFIJE
Naredni tekstŽelezničari spustili rampu Vojnicima
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.