Desetka iz drugarstva za Jo√ana

118

Studentski parlament Fakulteta političkih nauka zajedno sa studentima organizuje huminitarni turnir u malom fudbalu, košarci, odbojci i stonom tenisu zarad finansijske pomoći šesnaestogodišnjem dečaku iz Čačka, Jovanu Steviću. Turnir će se održati narednog vikenda 28. i 29. maja na Adi Ciganliji.

Ovih dana imali smo prilike da u medijima čujemo o jednom mladom geniju iz Čačka. Jovan je stekao nadimak Major Koren jer bez problema izvlači korene do milion, sa lakoćom množi dvocifrene brojeve, kvadrira čak i trocifrene, računa procente.. Ali isto tako ovaj zlatan dečko nema normalne uslove za život. Studentski parlament Fakulteta političkih nauka smislio je sjajan način da pomogne Jovanu. Zajedno sa ostalim studentima organizovaće humanitarni turnir. Svoje umeće možete pokazati u košarci, malom fudbalu, odbojci, stonom tenisu ili u šutiranju trojki.

Prijave:
Mali fudbal (5+2 izmene/učešće po ekipi 1600 din.) – http://goo.gl/forms/T8vzSVMUhP
* Basket (3+1 izmena/učešće po ekipi 1000 din.) – http://goo.gl/forms/1cguIjh8QY
* Odboja (6+2 izmene/učešće po ekipi 1500 din.) – http://goo.gl/forms/ljgMMN54vc

** Šutiranje trojki – prijave na licu mesta – 100 din.

** Stoni tenis – prijave na licu mesta – 100 din.

Za više informacije posetite fb event stranicu: https://www.facebook.com/events/1551237391837837/

Uprava Fakulteta političkih nauka, Gradsko veće Grada Beograda, JP,,Ada Ciganlija”, brojni sponzori i medijski pokrovitelji podržali su ovaj turnir.

Mi dajemo Jovanu desetku iz drugarstva, pridruži nam se  i ti!

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstDa li su moguće regionalne studentske lige?
Naredni tekstBeST, dan drugi: Filološki pokupio bronze u odbojci
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.