Derbi pripao Saobraćajnom fakultetu

967

Ekipa Saobraćajnog fakulteta nadigrla je kolege sa Građevinskog fakulteta rezultatom 20:17 (10:11) u sedmom kolu Lige Univerziteta u Beogradu. Preokretom u drugom poluvremenu igrači Saobraćajnog uspeli su da povedu, a predvodio ih je Šmigić sa zabeleženih sedam golova. Na suprotnoj strani Kasalović je postigao isti broj golova.

Finalni dan USSB

 

U prvih nekoliko napada nisu se najbolje snašli saobraćajci dok su građevinari upisali dva gola. U nastavku se igralo gol za gol, dok su golmani na obe strane dobro radili svoj posao. Šmigić je u 10 minutu kroz sedmerac uspeo da izjednači rezultat na 5:5. Nastavljena je igra gol za gol do rezultata 8:9 i pored dve odbrane golmana saobraćajaca Kasalović je u trećem napadu ipak uspeo da upiše deseti gol svoje ekipe. U spodlednjih tri minuta rukometaši iz ulice Vojvode Stepe postigli su dva gola dok su građevinari ubacili još jedan pa su na pauzu otišli pri rezultatu 10:11.

Spisak igrača
Građevinski fakultet Saobraćajni fakultet
5 Matić 1 Đurišić
7 Ilić 12 Calić
77 Voštinić 4 Denić
99 Cvijević 5 Petrešević
2 Stevanović 14 Šmigić
32 Kasalović 8 Mlađenović
3 Derajić 16 Ristić
BB Ivanković 99 Milivojević
9 Milosavljević 22 Radovanović
13 Ćirić
18 Popović

Građevinari su startovali drugo poluvreme sa igračem manje, ali je Kasalović ipak uspeo da postigne gol i uveća prednost svog tima. Dok su na suprotnoj strani Petrešević i Mlađenović uspeli da izjednače rezultat, a Ćirić donese prvo vođstvo saobraćajcima  (13:12). Usledilo je isključenje Petreševića iz redova Saobraćajnog fakulteta, pa su u narednih četiri minuta igrali sa igračem manje. U nastavku su građevinari konsolidovali svoje redove i prikazali nešto bolju igru kojom su uspeli da izjednače rezultat u 36 minutu (17:17).  Poslednjih četiri minuta u potpunosti je pripalo rukometašima Saobraćajnog fakulteta. Čvrsta odbrana i uspešno realizovani napadi omogućili su im tri gola i ubedljivu pobedu u završnici utakmice (20:17).

Statistika
Građevinski fakultet Saobraćajni fakultet
Golovi 17 20
Odbrane 6 16
Izgubljene lopte 7 6
Sedmerci 2/2 3/3
Isključenja 3 3
Žuti karton 2 /
Crveni karton 1 /

Nakon pobede igrač Saobraćajnog fakulteta Šmigić navodi i da je pored par meseci pauze ipak zadovoljan igrom svoje ekipe. „Utisci su divni. Ovu pobedu posvećujem velikom šefu koji nije bio sa nama ni ovu utakmicu, bio je na klupi. Čestitam celoj ekipi, čestitam ekipi Građevinskog fakulteta i želim im svu sreću u nastavku takmičenja“, naveo je Šmigić.

 

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstETF zabeležio novu pobedu
Naredni tekstDuel dva Milenkovića pripao Arhitektonskom
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trinaest godina sam trenirala karate, a pored toga bavila sam se i sportskim penjanjem. Pratim mnoge sportove, obožavam košarku i naročito volim da gledam snuker.