SportIndeks.rs

Delegacija USSS-a posetila sedište EUSA u Ljubljani!

received_1389910494424377

Delegacija Univerzitetskog sportskog saveza Srbije, predvođena Marijom Armuš, posetila je sedište Evropske univerzitetske sportske asocijacije u Ljubljani, gde ih je ugostio generalni sekretar EUSA gospodin Matjaž Pečovnik.

Predstavnici USSS-a koji borave u Sloveniji zbog održavanja Evropskog univerzitetskog vaterpolo kupa, imali su priliku da tokom posete sedištu EUSA razgovaraju sa gospodinom Matjažom Pečovnikom o toku priprema za Evropske univerzitetske igre koje će se 2020. godine održati u Beogradu.

Marija Armuš po završetku posete istakla je da joj je bilo zadovoljstvo da poseti Ljubljanu kako bi promovisala Evropske univerzitetske igre 2020.

Imali smo srdačnu dobrodošlicu u Ljubljani. Čast mi je što sam bila u prilici da posetim kancelariju predstavništva EUSA i što sam naučila nešto novo od kolega koji rade tamo o funkcionisanju univerzitetske asocijacije. Zadovoljstvo mi je bilo da promovišem Evropske igre 2020. godine. Takođe, naglasila bih da veliku zahvalnost dugujem gospodinu Pečovniku koji je bio odličan domaćin i koji nam je predočio važnost stalne komunikacije i saradnje”, izjavila je Armuš.

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>