Delegacija USSS-a posetila sedište EUSA u Ljubljani!

205

Delegacija Univerzitetskog sportskog saveza Srbije, predvođena Marijom Armuš, posetila je sedište Evropske univerzitetske sportske asocijacije u Ljubljani, gde ih je ugostio generalni sekretar EUSA gospodin Matjaž Pečovnik.

Finalni dan USSB

Predstavnici USSS-a koji borave u Sloveniji zbog održavanja Evropskog univerzitetskog vaterpolo kupa, imali su priliku da tokom posete sedištu EUSA razgovaraju sa gospodinom Matjažom Pečovnikom o toku priprema za Evropske univerzitetske igre koje će se 2020. godine održati u Beogradu.

Marija Armuš po završetku posete istakla je da joj je bilo zadovoljstvo da poseti Ljubljanu kako bi promovisala Evropske univerzitetske igre 2020.

Imali smo srdačnu dobrodošlicu u Ljubljani. Čast mi je što sam bila u prilici da posetim kancelariju predstavništva EUSA i što sam naučila nešto novo od kolega koji rade tamo o funkcionisanju univerzitetske asocijacije. Zadovoljstvo mi je bilo da promovišem Evropske igre 2020. godine. Takođe, naglasila bih da veliku zahvalnost dugujem gospodinu Pečovniku koji je bio odličan domaćin i koji nam je predočio važnost stalne komunikacije i saradnje”, izjavila je Armuš.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVaterpolo: Remi Budimpešte i Liona,pobedaPrimorskog
Naredni tekstVaterpolo: Prva pobeda Beograđana!
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.