DAN 1: Pripreme pred početak Evropskog univerzitetskog prvenstva u rukometu na pesku

384

Atmosfera u Zagrebu se zahuktava. Veliki broj ekipa koje učestvuju na prvom Evropskom univerzitetskom prvenstvu u rukometu na pesku tokom dana je pristigao u Zagreb. U popodnevnim časovima odradili  su treninge na peščanim terenima na jezeru Jarun.

Finalni dan USSB

 

Rukometašice Kiparskog internacionalnog univerziteta  prve su stigle u studentski dom Stjepan Radić, a ubrzo im se pridružila i veoma raspoložena  ekipa Univerziteta Dizburg, koja je prva oprobala jarunske peščane terene. Nakon dolaska kolega sa  Univerziteta iz Budimpešte, Pećiša, Beograda i Novog Sada, prizor u najvećem studentskom domu u Zagrebu počeo je da liči na onaj od pre tri godine, kada su  održane Evropske univerzitetske igre. Nakon što su pristigli i timovi Univerziteta iz Barselone, Tilburga, Budimpešte, Istanbula i domaćih predstavnika, glavni grad Hrvatske je još jednom postao epicentar studentskih dešavanja.

Brojni posetioci jezera Jarun imali su priliku da posmatraju treninge, a ujedno i uživaju u atraktivnim piruetama rukometaša evropskih univerziteta. Upravo su ti potezi predstavili najbolju najavu za ono što nas očekuje tokom takmičarskih dana na prvom Evropskom univerzitetskom prvenstvu u rukometu na pesku. Ceremonija otvaranja prvenstva zakazana je za 25.jul u 12h, a do tada će ekipe nastaviti da se pripremaju za ovaj veliki događaj.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB