Budi deo Sportindeksa: Konkurs za nove članove

2796

Primamo nove članove! Da bi postao deo naše redakcije, neophodno je samo da si student prve ili druge godine i da voliš sport i druženje. Ukoliko ispunjavaš ove uslove, već sada se možeš prijaviti na naš konkurs. U nastavku teksta saznaj više o Sportindeksu.

Finalni dan USSB

 

Ko smo mi?
Redakciju sajta Sportindeks čine studenti, koji izveštavaju sa utakmica studentskih liga. Pratimo košarku, rukomet, odbojku, futsal. Tu su i studentski turniri kao što su BEST i Uniada kada smo u prilici da pratimo još neke sportove. U redakciji se stiče praksa pisanja vesti, izveštaja, intervjua. Novinari stiču iskustvo rada na terenu, ali i pred kamerama, sve to uz pomoć starijih kolega. Možemo se pohvaliti da naši bivši novinari rade u mnogim poznatim medijima poput Sport kluba, Sportskog žurnala, Večernjih novosti…

Emisija Sportindeks
Takođe, naš tim nudi i iskustvo pred kamerama. Jednom nedeljno Sportindeks ima svoju emisiju koja se snima i emituje na Radio televiziji Studentski grad. Uz to, postoji i mogućnost oprobavanja u komentarisanju studentskih utakmica.

Redakcija Sportindeks proslavila je pet godina postojanja
Sajt je osnovan 2012. Svoj peti rođendan proslavili smo u novembru prošle godine. Tim povodoom organizovali smo  konferenciju SportOn održanu na Fakultetu organizacionih nauka na kojoj smo ugostili poznate sportske novinare i ljude iz sveta Sporta. Uz to, i novinari su pokazali svoje  umeće na terenu na revijalnoj utakmici između ekipe Sportindeksa i ženske futsal ekipe Univerziteta u Beogradu.

 

Ako želiš da postaneš deo Sportindeksa, prijavu sa imenom, prezimenom i godinom studija pošalji na mejl urednik@sportindeks.rs .  Poslednji dan za slanje prijava je nedelja 10. mart 2019. godine.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB