BPŠ obezbedila dva boda

223

U trećem kolu grupe A Druge studentske lige Beogradska poslovna škola savladala je ekipu Fakulteta bezbednosti rezultatom 2:1, po setovima 25:17, 23:25 i 15:10 i tako .

Igrači
Finalni dan USSB

 

Beogradska poslovna škola Fakultet bezbednosti
1. Katić S.  1. Ćurić S.
4. Arsić D.  2. Maksimović M
 9. Ljamić S.  4. Nikolić S.
 10. Nikolić D.  5. Vidović A.
 11. Mirić S.  6. Mijailović M.
12. Cujić D.  7. Jovičić A.
13. Tasić N.  8. Aksić L.
16. Dragutinović N.  10. Kovačević M.
 15. Bojković N.

Odbojkaši BPŠ-a sjajno su otvorili meč. Tehničar Dragutinović odmah je razigrao sve svoje napadače koji su preciznim smečevima doneli prednost svojoj ekipi od 13:5. Blok tehničara Vidovića vratio je Bezbednjake u igru, te su na servis Kovačevića napravili seriju od 5 poena i približili se na 14:10. Cujić i Katić uzvratili su blokovima i nisu dozvolili ekipi Bezbednosti da im ugrozi stečenu prednost.  Pri rezultatu 20:11 zbog rasprave sa sudijom Katić dobija žuti karton i poklanja poen Fakultetu bezbednosti. Vidović opet vezuje dva odlična bloka ali to nije bilo dovoljno za preokret. Set je završen rezultatom 25:17 u korist Beogradske poslovne škole.

BPŠ je i drugi set počeo dobro. Na servis Katića stekli su početnu prednos od 6:2. Nakon jedne sporne situacije Katić opet ulazi u raspravu sa sudijom i dobija opomenu  i opet poklanja poen protivniku. Ovoga puta to je donelo preokret. Blokvima Vidovića i Kovačevića Bezbednjaci dolaze do izjednačenja. Proradio je i napad Bojkovića i Kovačevića i serijom od 5 poena Bezbednost dolazi do prednosti od 21:16. Arsić blokom vraća svoju ekipu u igru, ali je ipak Nikolić svojim preciznim napadima stavio tačku na ovaj period igre. Rezultat je u drugom setu bio 25:23 za Fakultet bezbednosti.

Taj brejk igrao se ujednačeno do zamene strana. Obe ekipe osvajale su po dva poena u seriji. Usledio je pad koncentracije u ekipi Bezbednosti. Vidović i Nikolić vezali su nekoliko grešaka. Na servis Dragutinovića Beogradska poslovna škola pravi seriju od četiri poena, a tehničar ove ekipe as servisom stavio je tačku na ovaj meč i doneo svojoj ekipi dva boda. Ovaj period igre završen je rezultatom 15:11.

Bezbednost

 

U ekipi Beogradske poslovne škole istakao se Katić sa 13 poena na svom kontu. Zanimljivo je da je u ekipi Bezbednosti najefikasniji igrač bio tehničar Vidović sa 9 postignutih poena.

Odbojkaš Beogradske poslovne škole Stefan Mirić smatra da je uprkos izgubljenom setu važna pobeda.
„Zadovoljan sam kako smo odigrali prvi set. U drugom setu je došlo do pada koncentracije, ali je važno da smo treći odigrali mnogo bolje i uspeli da pobedimo. Protivnik je bio sjajan, čestitamo im na prikazanoj igri.”, rekao je Mirić.

Statistika
Beogradska poslovna škola Fakultet bezbednosti
Poeni iz napada 27 24
Poeni iz bloka 6 9
As servisi 5 2
Servis greške 8 10
Greške iz igre 9 13

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFilozofkinje bolje od informatičarki
Naredni tekstSaobraćajni srušio Građevinu
Student četvrte godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Trenirala džudo osam godina, a nakon toga i odbojku šest godina. Veliki ljubitelj sporta. Sanja o tome da izveštava sa Olimpijskih igara. Kritike, sugestije i predloge pišite na dadalex134@gmail.com. Moji tekstovi