BPŠ do prve pobede preko Matematičkog

231

Ekipa Beogradske poslovne škole savladala je Matematički fakultet rezultatom 2:0 (25:20, 25:19) u okviru trećeg vikenda USSB odbojkaške lige. Obe ekipe bile su vrlo motivisane, ali je podmlađena ekipa BPŠ poenima u ključnim trenucima stigla do pobede.

Sastavi timova
Beogradska poslovna škola Matematički fakultet
Janilović N. Koturović N.
Ćirević I. Marković A.
Mrkalj S. Dželatović V.
Vagić A. Đoković N.
Ivković V. Bogdanović Đ.
Knežević M. Lojaničić N.
Lazarević S. Đorđević A.
Rakota Ž.
Stević M.
Belze N.
Finalni dan USSB

Na početku su obe ekipe pokazale spremnost i organizovanost. Igralo se poen za poen, pa sve do 5:5 niko nije stizao do značajnije prednosti. Potom su momci sa BPŠ su vezali tri poena i stigli do 8:5 i u nastavku su uspevali da održe prednost, za šta je najzaslužniji bio Vagić. U redovima Matematičkog, Dimić je poenima smanjivao prednost protivnika. Pri vođstvu BPŠ-a od 19:15, matematički je zatražio tajmaut. Posle pauze je ekipa zaigrala bolje, a li su momci sa poslovne uspevali da održe prednost i uz dobar blok stignu do 25:20 i osvoje prvi set.

Drugi set počeo je kao i prvi. Borba za poen videla se u oba polja. Izjednačen rezultat, opet poen za poen. Lojaničić je bio odličan u ekipi Matematičkog. Do 11:11, igra je bila izjednačena. Na kratko je BPŠ preuzela prednost, ali je ubrzo opet došlo do izjednačenja od 14:14. Nakon toga, u bolji ritam ipak ulazi ekipa Beogradske poslovne predvođena poenima Mrkalja. Vezali su četiri poena za 19:14 i preuzeli kontrolu nad tokom utakmice. Tim Matematičkog napravio je u nastavku dosta grešaka i tako pomogao protivnicima da povećaju prednost. Na kraju je ekipa BPŠ-a osvojila set sa 25:19 i slavila u ovom meču.

Statistika
Beogradska poslovna škola Matematički fakultet
Poeni iz igre 20 14
Poeni iz bloka 1 1
As servisi / 2
Servis greške 9 3
Greške iz igre 10 18

Kapiten Beogradske poslovne škole Janilović istakao je da se ekipa tek sada konačno okupila: „Ovo nam je prva utakmica ove sezone, prošli put se nismo skupili. Igra je bila u redu, treblao bi još malo da se uigramo, ali imamo vremena do kraja prvenstva“, zaključio je Janilović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTrijumf IKT-a protiv RGF-a
Naredni tekstZajedno za Anastasiju!
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs