Bezbednost ubedljiva protiv veterinarki

361

Odbojkašice Fakulteta bezbednosti pobedile su u susretu protiv Fakulteta veterinarske medicine 2:0 (25:7, 25:11) u okviru desetog vikenda Lige Univerziteta u Beogradu. Vučkovićeva i Krstićeva su zabeležile po 6 aseva u ekipi Bezbednosti, dok je jedina raspoložena kod Veterine bila Ćalasan sa 2 asa.

Finalni dan USSB

 

Prvi set započeo je serijom od 17:2 za ekipu Fakulteta bezbednosti. Vučkovićeva je pogađala servise, dok su smečevi Milojevićeve i Đape završavali u polju Veterinarskog fakulteta. Veterina je pokušavala da koristi greške protivnica, međutim razlika od 15 poena bila je nedostižna. Set je završen 25:7 u korist Fakulteta bezbednosti.

Sastavi timova
Fakultet bezbednosti Fakultet veterinarske medicine
2 Vučković J. (K) 3 Zdravković J.
4 Dimitrijević K. 4 Lešević Đ.
5 Milojević M. 5 Ćalasan J.
7 Đapa S. 6 Radojević A. (K)
8 Miladinović A. 10 Vučković J.
10 Krstić T. 15 Maksimović J.
12 Spasojević J.
13 Lazarević A.
1 Gajić C. (L)

Početak drugog seta bio je neizvesniji. Vučkovićeva je nastavila sa dobrim servisima, dok su sa druge strane poentirale Ćalasan i Zdravković. Rezultat je iznosio 5:4. Serija od 8:2 bila je ključna za odbojkašice sa Fakulteta bezbednosti. Spasojevićeva je poentirala iz servisa i uz nekoliko individualnih grešaka veterinarki rezultat je glasio 15:7. Do kraja meča su Krstićeva i Spasojevićeva samo poentirale uz jedan poen Vučkovićeve. 4 asa Krstićeve obeležio je kraj drugog seta koji je završen rezultatom 25:11 u korist Fakulteta bezbednosti.

Statistika
Fakultet bezbednosti Fakultet veterinarske medicine
Poeni iz igre 14 2
Greške iz igre 12 14
As servisi 17 3
Servis greške 1 4
Poeni iz bloka 1 /
Odbojkašica Fakulteta bezbednosti Tijana Krstić iznela je svoje utiske odigrane utakmice. “Ovaj meč je bio zagrevanje za sledeći. Nadam se da ćemo proći u četvrtfinale. Očekujemo medalju”, prokomentarisala je Krstićeva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB