BEZBEDNOST BOLJA OD KPA

185

Utakmicu prve rukometne lige za rukometašice, odigrale su ekipe Kriminalističko-policijske akademije i Fakulteta bezbednost. Iz ovog okršaja kao pobednik izašao je tim Fakulteta bezbednosti, koji je slavio sa 14:11.KPABEZSPIS

Finalni dan USSB

Već od starta utakmice videlo se da je ekipa Fakulteta bezbednosti bolje ušla u meč, mada su rukometašice KPA uspevale koliko-toliko da drže korak sa ekipom bezbednosti. Bilo je grešaka na obe strane, ali je ekipa Kriminalističko- policijske akademije prednjačila u tome.  Međutim, kako je vreme odmicalo  devojke sa akademije se poboljšale svoju igru  i smanjile su broj grešaka. I ako je tim bezbednosti i dalje bio bolji, rukometašice KPA nisu se predavale. Jedini problem kod KPA bio je to što je za šut raspoložena bila samo   Gudulićeva. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 7:5 u korist rukometašica sa Fakulteta bezbednosti.

U drugi deo obe ekipe su ušle sa ciljem da pobede.  Rukometašice su dosta ubrzale igru.  Veliki broj šuteva upućivale su i jedna i druga ekipa, ali na visini zadatka bili su golmani, koji su jako dobro branili. Strpljivom igrom u napadu, devojke sa Kriminalističko- policijske akademije približile se na samo jedan gol zaostatka.Rukometašice bezbednosti od tog momenta počinju da igraju još bolje i ne dozvoljavaju ekipi KPA pa preokrene rezultat i povede. Posle tih  tesnih 12:11, rukometašice fakulteta bezbednosti postigle su još dva gola i postavile su konačan rezultat. Bodove su osvojile rezultatom 14:11.

Najzapaženije u sastav Fakulteta bezbednosti bile su Kristina  Baljak i Jovana Pavlović, koje su za svoju ekipu dale po četiri gola. Iz ekipe KPA najzapaženija bila je pomenuta Nataša Gudulić, koja je postigla pet pogodaka.

KPABEZSTAT

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstEKONOMIJA PROFITIRALA NA FARMACIJI
Naredni tekstFarmaceuti preokretom do pobede
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.