Bezbednjake spasila sirena

71

U okviru drugog kola prve studentkse rukometne lige u nedelju u 15 časova odigran je susret između Fakulteta Bezbednosti i Kriminalističko – policijske akademije. Trijumfovali su Bezbednjaci rezultatom 24-22. Susret u POSCO areni pratilo je 50-ak gledalaca.

Finalni dan USSB

Untitled

Utakmica je počela prilično izjednačeno, pa je posle nekoliko minuta rezultat glasio 6-5 za Bezbednjake, za koje je Savić postigao 4 od prvih 6 golova. Nakon toga posle nekoliko kontri, nervozne igre ekipe Kriminalističko – policijske akademije  i prelepog gola Bubala (iz okreta pored 2 protivnička igrača) Bezbednjaci su došli do prednosti od 4 gola (10-6) pa je KPA zatražila tajmaut. Tajmaut je urodio plodom, KPA je ušla u period mirnije igre, sa mnogo manje izgubljenih lopti pa su uspeli da smanje prednost Fakulteta Bezbednosti na samo 2 gola , u jednom trenutku bilo je 14-12.  U tim trenutcima golman Bezbednjaka se razbranio, to su njegovi saigrači iskoristili u napadu i na odmor se otišlo sa rezultatom 17-12 .

Na početku drugog poluvremena izgledalo je da će Fakultet Bezbednosti stečenu prednost lako sačuvati . Igralo se gol za gol do rezultata 20-15. Tada su obe ekipe ušle u seriju promašaja i izgubljenih lopti, kao rezultat brzoplete igre. Golom Kopanje za prednost Bezbednosti od  6 golova prekinut je period od 5 minuta bez gola. Nastavila se ujednačena igra, i delovalo je da KPA nema snage za preokret. Međutim na samo 2 minuta do kraja , pri rezultatu 24-18  KPA je dodala gas. Realizacija im je bila perfektna, sva 4 poslednja šuta su ušla u gol, a presingom su uspeli da nateraju bezbednjake da olako gube lopte i omoguće lake golove iz kontri. Treba pohvaliti i golmana Kriminalista Mimića koji je u poslednjim minutama imao 2 odlične odbrane. Iako je u samom finišu ekipa Bezbednosti izgledala umorno i bezidejno, nije bilo dovoljno vremena za preoket. Da se igralo još par minuta Kriminalisti su vrlo lako mogli doći do pobede.

U pobedničkoj ekipi najbolji pojedinac na meču bio je Savić sa 6 golova, dok je u redovima Kriminalista po 5 golova postigni Stanković i Stojaković.

Untitled2

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstGeografi zasluženo bolji
Naredni tekstMedicinska egzIbicija
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.