Bez golmana do trijumfa, FON nezaustavljiv!

468

Rukometaši FON-a savladali su ETF rezultatom 20:19 u drugom kolu SUUB lige i time ostvarili važnu pobedu za nastavak ovog takmičenja.

Finalni dan USSB

Najefikasniji igrač u pobedničkom timu bio je Aleksandar Stojković sa pet pogodaka, a pratio ga je Uroš Savić sa četiri dok je u suparničkoj ekipi ubedljivo najbolji bio Stefan Bojović sa postignutih 10 golova.Ovaj trijmuf posebno je važan za FON jer ETF važi za jednog od glavnih konkurenata za medaju.Rezultat pokazuje da je utakmica bila neizvesna do samog kraja, a to se i moglo očekivati od ovako dve dobre ekipe.

Golman ekipe FON-a zbog povrede nažalost na ovoj utakmici nije mogao da pomogne svom timu ali njegovu funkciju odlično je obavljao igrač te ekipe Luka Vujadinović. Kapiten FON-a Uroš Savić je sa nama podelio svoje utiske nakon ove utakmice.                                                                                                                                      “Nisam baš zadovoljan igrom svoje ekipe, dozvolili smo da ispustimo 3,4 razlike i utakmicu svojim greškama dovedemo u egal završnicu i da pobedu na ovom meču dovedemo u pitanje. Ekipa ETF-a pružila je odličan otpor”, rekao je on.Takođe, prokomentarisao je i nedostatak koji su imali na ovom meču, a to je golman.“Oni imaju sigurno najbolje golmane ove godine u studentskoj ligi, što može da bude ozbiljan vetar u leđa u neizvesnoj završnici. Mi naravno čekamo da nam se jedan od golmana pojavi na nekoj od narednih utakmica, mada naš kolega Vujadinović odlično obavlja posao golmana i sve su veće šanse da će on na tom mestu i ostati”, dodao je.

Na kraju, istakao je da im je ovo veoma važna pobeda.“Možda najbitnija pobeda u ovom delu lige, jer smatram da je ETF pored Mašinskog fakulteta i DIF-a pretendent na medalju. Okrećemo se narednom protivniku, uz nadu da ćemo biti kompletniji, da ćemo pružiti mnogo bolju partiju i da će mlađi igrači dati neki doprinos jer će morati u jednom trenutku da postanu nosioci igre ove ekipe”, zaključio je Savić za Sportindeks.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB