Besplatno plivanje za studente

938

Univerzitetski sportski savez Beograda u školskoj 2018/19 odlučio je da obraduje sve studente koji žele da se rekreativno bave sportom i omogućio svim zainteresovanima da se prijave za neke od novih sportova.

Finalni dan USSB

Već smo pisali kako možete da se uključite u programe plesa, kuglanja i streličarstva a novi sport koji je u ponudi svima koji studiraju na Univerzitetima i Visokoškolskim ustanovama na teritoriji Beograda na raspolaganju su i termini za rekreativno i trenažno plivanje.

Ukupno četiri termina su na raspolaganju svim rekreativcima koji žele da ostanu u formi, dok će svi koji žele da načine svoje prve zaveslaje moći to da urade uz trenere sa višegodišnjim iskustvom.

Zbog ograničenog broja mesta svi zainteresovani mogu da se prijave na mail ussb1953@gmail.com ili preko broja telefona 011/268-86-40.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFarmaceutski i Stomatološki fakultet zlatni na UNIADI!
Naredni tekstUSSB i Sportindeks zvanično partneri
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.