Beograd domaćin prvog Evropskog univerzitetskog prvenstva u rukometu na pesku!

79

Prvo Evropsko univerzitetsko prvenstvo u rukometu na pesku održaće se 2019. godine u Beogradu, stoji u memorandumu koji je rezultat pregovora između Evropske rukometne federacije (EHF) i Evropske univerzitetske sportske asocijacije (EUSA).

Finalizacija pregovora i potpisivanje memoranduma o razumevanju,  između dve sportska saveza, se dogodilo na marginama skupa u Zagrebu gde je i otkriveno da će Srbija biti prvi domaćin. Predsednik Univerzitetskog saveza Srbije Siniša Jasnić se zahvalo i EHF-u i EUSA-i na još jednom ukazanom poverenju da Srbija bude prvi domaćin ovog takmičenja. Takođe, istaknuta je i dobra volja organizatora Evropskih studenskih igara u Beogradu 2020. godine da se u program igara uvrsti i rukomet na pesku.

 

Izvor: balkan-handball.com

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstStevović brani boje Srbije u Pjongčangu
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.