Basketaši dobili protivnike u Koimbri

918

Selekcija Univerziteta u Beogradu u basketu 3×3 dobila je svoje protivnike na Evropskim univerzitetskim igrama koje se održavaju u Koimbri.

Finalni dan USSB

Momcima sa Beogradskog univerziteta rivali u okviru grupe D će biti timovi Univerziteta Minjo iz Brage, Univerzitet fizičke kulture iz Budimpešte, Bečki univerzitet, Univertitet iz Ruana, kao i Univerzitet Primorska iz Slovenije.

Basketaš Univerziteta iz prestonice Srbije Lazar Popović rekao je posle izvlačenja da ovaj tim nikada nije igrao zajedno, ali da se nada dobrom rezultatu.
Skupili smo se u zadnjem trenutku. Luka i ja smo igrali zajedno, ali sva četvorica nismo nikada bili u istoj ekipi. Znamo se sa beogradskih sa terena. Mislim da će sve biti kako treba. Nismo još nikoga upoznali. Samo nam je ekipa iz Ljubljane poznata, ostale ne poznajemo“, završio je Popović.

Prvi meč će Beograđani odigrati sutra sa početkom u 10:20 časova po lokalnom vremenu. Za Srbiju sa na prošlim takmičenjima u basketu 3×3 medalju osvajali igrači Kragujevačkog univerziteta, videćemo da li će ove godine taj uspeh ponoviti i basketaši iz Beograda.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB