Basket 3×3: Najava kupa studenata i studentkinja

1525

Semerstar na fakultetima bliži se polako kraju, a sa njim dolaze i završnice studentskih sportskih takmičenja. Univerzitetski sportski savez Beograda, nakon uspešno organizovane lige u basketu 3×3, rešio je da organizuje još jedno takmičenje za studente Univerziteta u Beogradu.

Finalni dan USSB

 

Kup studenata i studentkinja Beograda u basketu 3×3 održaće se 9. juna na terenima KK ,,Crvena zvezda” na Kalemegdanu, a pošto, kako naš narod kaže, dobre navike ne treba menjati, sponzor takmičenja ponovo će biti ,,Dunk shop”.  

Ovo će biti šesti put da USSB organizuje takmičenje u basketu 3×3, a drugi put u formi kupa. Titulu brani ekipa Ekonomskog fakulteta, a ove godine priliku da okušaju sreću pod ,,tvrđavom” dobiće i devojke. Za takmičenje u muškoj konkurenciji koatizacija po ekipi je 2400 dinara, dok je učešće za košarkašice besplatno. Što se tiče pravila, broj ekipa koje jedan fakultet sme da prijavi je neograničen, međutim dozvoljeno je da samo jedan član ekipe bude sa drugog fakulteta. Pored toga, ,,Dunk shop” je pobednicima obezbedio i plasman na turnir ,,Dunk Shop Challenger” na kojem će učestvovati i ekipe iz Austrije.

Ljubomir Marković izjavio je da na ovogodišnjem turniru očekuje najveći broj ekipa do sada: „Na prethodnim takmičenjima imamo konstantan porast ekipe tako da sada očekujemo rekordan broj ekipa. Takođe, na prethodna tri takmičenja imamo tri različita osvojača pa nam ostaje da vidimo da li ćemo opet imati novog pobednika“, rekao je Marković.

Sve dodatne informacije vezane za turnir, kao i prijava ekipa za turnir, mogu se dobiti preko e-mail adrese ussb1953@gmail.com kao i putem broja telefona 0659022376 (Ljubomir Marković)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarkaši USSB-a trijumfalni u Kini
Naredni tekstPravni ponovo prvi
Živim u Zemunu. Ceo život pratim sport i zato sam se odlučio da upišem novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Trenirao sam fudbal za golmana ranije, a i sada branim rekreativno. Pratim sve sportove; najviše fudbal i hokej. Navijam za Liverpul, a u hokeju za NHL tim Anaheim Ducks.