Atletsko dvoransko prvenstvo studenata prvi put u Beogradu

1152

Prvo Atletsko dvoransko prvenstvo studenata i studentkinja grada Beograda, pod pokroviteljstvom Univerzitetskog sportskog saveza Beograda i uz podršku Atletskog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, održaće se 23. novembra u Atletskoj dvorani.

Finalni dan USSB

 

Takmičenje će biti odigrano u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, a svaki takmičar će moći da se nadmeće u dve discipline plus štafeta. Broj učesnika je ograničen i moguće je prijaviti se za sledeće discipline:

  • 60 metara (32 momaka i 32 devojke)
  • 400 metara (20 momaka i 20 devojaka)
  • 3000 metara (20 momaka) i 2000 metara (20 devojaka)
  • skok u dalj (14 momaka i 14 devojaka)
  • skok u vis (12 momaka i 12 devojaka)
  • bacanje kugle (14 momaka i 14 devojaka)
  • mešovita štafeta 4×200 metara (svaki fakultet do dve ekipe; ekipu čine po 2 momka i po 2 devojke)

Medalje su obezbeđene za najbolje u pojedinačnoj konkurenciji, dok će pored medalja u ekipnoj biti dodeljeni i trofeji za prva tri mesta.

Kotizacije u iznosima od 500 i 1000 dinara potrebno je uplatiti za borbu u jednoj odnosno više disciplina. Poželjno je dostaviti validan dokument o obavljenom lekarskom pregledu, u suprotnom takmičar će učestvovati na sopstvenu odgovornost. Prijave traju do 18. novembra u 14.00h, a dodatne informacije u vezi sa takmičenjem možete pronaći na sajtu USSB-a ili dobiti preko mejla atletikaussb@gmail.com.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUSSB (odbojka): Rezultati prvog vikenda
Naredni tekstUSSB (košarka): Rezultati drugog kola
Završio sam ETŠ "Nikola Tesla". Trenutno sam student četvrte godine novinarstva na FPN-u. Ceo život pratim sport, naročito fudbal i košarku. Želeo bih da se bavim sportskim novinarstvom i izveštavam sa najvećih takmičenja.