„Arhitekte“ pogrešile u proračunu, Menadžment slavio

115

Ekipa Menadžmenta savladala je Arhitekturu rezultatom 3:1 (0:0).

Finalni dan USSB

Iako su svi golovi viđeni u drugom poluvremenu ni prvo nije bilo nesadržajno. Prvi su zapretili igrači Arhitekture preko Tomića, ali je njegov udarac već u prvom minutu otišao pored gola. Menadžment uzvraća udarac preko Sekulovića, čiji šut, nakon odličnog solo prodora u kom je prešao čak tri protivnička igrača, brani Tošinović. Tošinović je imao nekoliko sjajnih intervencija i bio je najzapaženiji pojedinac na terenu u prvom poluvremenu. Zaustavio je udarce Mašarovića u šestom i Đekića u osmom minutu. U samom finišu prvog poluvremena Menadžment preko Joksimovića postiže gol, ali on biva poništen zbog faula u napadu, te se na odmor otišlo bez golova.

Na početku drugog dela viđena je prava uspavanka. I jedni i drugi samo su besomučno dodavali loptu od noge do noge bez ambicije da napadnu, a onda je Spasojević u 13. minutu postigao prelep gol iz šutem daljine. U 14. minutu Mašanović propušta prvu veliku šansu za Arhitekturu, promašivši prazan gol sa samo 2 metra. Kazna je stigla u 16. minutu, kada je Spasojević snažnim udarcem po zemlji pronašao put do mreže. Tako su „Arhitekte“, iako su dominirale u posedu lopte i igrale bolje u tim trenucima, gubile sa 2:0 pet minuta pre kraja. Ubrzo nakon drugog gola Menadžment nije iskoristio šansu da iz kontre reši pitanje pobednika. Arhitektura je nastavila sa napadima, ali koliko nisu imali sreće na ovom meču pokazao je detalj iz 17. minuta. Đekić je šutirao, Randelj odbranio, a Mašanović glavom pogodio prečku. U narednoj akciji Kaurin je na suprotnoj strani postigao i treći gol za svoju ekipu. U 19. minutu Pušara je uspeo da samo ublaži gorak poraz, ukotrljavši loptu u gol nakon što je ostao sam na desnoj stativi.

Ekipa Arhitekture je sportski podnela ovaj poraz, a Mašanović je samo poželeo dosta sreće u nastavku takmičenja i svojoj i protivničkoj ekipi.

Mnogo zanimljiviju izjavu dao je kapiten Menadžmenta. – Biće još golova – kratko i samouvereno je poručio Miroslav Spasojević, dvostruki strelac za svoj tim.

 

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB