“APATINCI” BOLJI OD “HEAT-A”

170

U prvoj utakmici prvog kola Druge FTN lige, koja je odigrana na đačkom terenu u Novom Sadu, ekipa „Apatinci“ savladala je ekipu „Heat“ rezultatom 56:48 (19:15; 9:11; 11:8; 17:14).

Finalni dan USSB

Ekipe su ušle u meč prilično ujednačeno. Igralo se „koš za koš“ sve do finiša prve četvrtine kada „Apatinci“ odlaze na plus šest. Ovaj period završen je rezultatom 19:15 u korist „Apatinaca“.

U drugoj četvrtini „Apatinci“ održavaju minimalnu prednost. „Heat“ pokušava jakom odbranom da pređe u vođstvo, ali im protivnik to ne dozvoljava. Ipak, drugu deonicu dobijaju 11:9, te se na poluvreme otišlo sa rezultatom 28:26 za „Apatince“.

Treća četvrtina takođe je bila ujednačena. Treba napomenuti sjajne asistencije plejmejkera „Apatinaca“ Igora Arnauta. Posle jedne od asistencija, Pilipović pogađa za tri poena i dovodi svoj tim na plus pet (35:30). Ovaj period završen je rezultatom 39:34 u korist „Apatinaca“.

Na startu poslednje četvrtine „Apatinci“ dodaju gas i beže na plus devet. Ponovo je usledio presing „Heat-a“ koji nije urodio plodom, pa su „Apatinci“ kontrolisali utakicu do samog kraja. Konačan rezultat bio je 56:48 u korist „Apatinaca“.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Igor Arnaut sa 23 poena, dok je kod poraženih Draško Miljković ubacio 15 poena.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB