5 strelaca za pobedu KPU-a

2395

MEF fakultet doživeo je poraz u 2. kolu USSB lige studenata od Kriminalističko-policijskog univerziteta rezultatom 2:5 (1:3).  Za MEF Bogdanović i Lukić su bili strelci. Utakmica je obilovala prilikama, i jedan i drugi tim su napadali, međutim KPU je svoje šanse iskoristio i ovom pobedom došao do prvih bodova u novoj sezoni.

Finalni dan USSB

Futsaleri KPU-a su krenuli sa napadima od starta meča. Do 6. minuta su čuvali loptu i kroz pas pokušavali da pronađu prostora za udarac. Petrović se dobro pozicionirao i savladao Tomića udarcem iz kaznenog prostora za 0:1. Jovanović se našao u prilici kada je driblingom izbacio jednog igrača i lob udarcem pokušao da matira golmana, međutim lopta je završila iznad prečke. Uzvratila je ekipa MEF-a 4 minuta kasnije kada je odbijenu loptu u mrežu sproveo Bogdanović u 10. minutu (1:1). Jovanović je krunisao dobru partiju u ovom delu igre pogotkom u donji deo mreže. 13. minut se igrao kada je na semaforu pisalo 1:2. Da se na poluvreme ode sa 2 gola prednosti postarao se Mihajlović koji je poslao loptu u nebranjeni deo gola i time se poluvreme završilo rezultatom 1:3.


Sastavi timova

MEF

KPU

1 Tomić S. (G) G Nikolić A.
2 Bogdanović F. Balović Đ.
3 Lukić M. Petrović M.
6 Vasić S. Veličković M.
8 Janković U. Mihajlović N.
9 Antonijević F. Mijanović S.
10 Stanojević D. Jovanović M.
15 Nešić N. Pejčić M.
Stanimirović N.
Knežević P.
Pandurović M.
Drugo poluvreme su obe ekipe počele poziciono, bez rizika. Kako je vreme prolazilo tako su igrači postajali sve nervozniji te je Nešić dobio žuti karton u 24. minutu. U 26. minutu MEF je uspeo da smanji rezultat na 2:3. Gol je postigao Lukić na asistenciju Erića. Inicijativu su preuzeli nakon pogotka igrači Kriminalističko-policijskog univerziteta. U 29. minuti se inicijativa isplatila, kada je Mijanović natrčao na odbitak i sproveo ga u mrežu za 2:4. Ovaj gol je uticao na futsalere MEF-a jer su morali da dostignu 2 gola prednosti. Antonijević i Erić su pokušali da savladaju Nikolića, međutim nisu bili dovoljno precizni. Promašaje MEF-a iskoristio je Balović u poslednjem minutu meča kada je postavio konačnih 2:5 za KPU.

Milan Jovanović jedan od najzapaženijih igrača Kriminalističko-policijskog univerziteta smatra da su bili za nijansu bolji od MEF-a. “Utakmica sa mnogo prilika sa obe strane. Oba tima su dala maksimum. Bila je fer i korektna borba, nije bilo faulova za iznuđivanje penala što je veoma važno. Primili smo dva gola na naše greške. Neuigrani smo i dalje, sastajemo se od vikenda do vikenda, ali koristimo svaku šansu koja nam se ukaže. Bolji tim je pobedio, a protivnicima svaka čast na borbi”, poručio je Jovanović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB