Višer i IKT podelili bodove

1488

 

Finalni dan USSB

U subotu je odigrana utakmica grupne faze u futsalu izmedju Visoke škole elektrotehnike I računarstva i Visoke škole za  I.K.Tu balonu “Sindjelić” na Voždovcu. Iako odigrana sa puno energije i prilika utakmica se završila nerešeno, rezultatom 2:2.

 

Od samog početka obe ekipe su igrale ofanzivno, sa puno energije i prve prilike za ekipu I.K.T-a imao je Stanković sa par šuteva u okvir gola, medjutim gol je spašen sjajnom reakcijom golmana. Organizovana akcija asistirao je Stanković I prvi gol na utakmici za ekipu I.K.T-a postigao je Radenković. Futsaleri Višer-a protivnicima nisu dozvolili prednost i ubrzo kapiten Radanov postiže atraktivan gol kroz noge golmana za izjednačenje. EkipaI.K.T-a imala  je puno propuštenih prilika i šuteva u okvir gola, ali konačno pogodak postiže Radenković. Igrači I.K.T-a nisu imali mnogo vremena za radost jer je Radojević iz ekipe Višer-a postigao gol i ekipe su otišle na poluvreme sa  rezultatom 2:2.


Sastavi timova
Visoka škola elektrotehnike i računarstva Visoka škola za IKT
Jovičić A. Jovanović L.
Brankoić L. Mladenović N.
Radanov N. Radenkovć N.
Radojčić N. Stanković A.
Marović S. Ćurčić S.
Petković A. Ivanović D.
Radović M. Jovanović N.
Vuković A.

Za vreme drugog poluvremena ekipa Višer-a nije primila gol iako su protivnici bili konstantno na njihovoj polovini terena, uputili su mnogo šuteva u okvir gola i dve velike šanse ali bez pogotka. Igra se odvijala brzo sa dosta energije i želje za vodjstvo. Pred kraj utakmice momci I.K.T-a promenili su svoj način igre sa novom taktikom, igračem-golmanom.Kada je sudija odsvirao kraj i rezultat od 2:2 bio je konačan, na licima igrača videlo se razočaranje i  svakako žal za svim velikim propuštenim prilikama.

 

Posle završetka utakmice pitali smo kapitena ekipe I.K.T-a kakvi su utisci i šta očekuje u nastavku lige. „Imali smo puno propuštenih šansi, rezultat je trebalo da bude drugačiji, oba gola smo primili na naše greške i na kraju smo igrali sa igračem više, ali danas nas nije htelo. U nastavku očekujemo da ćemo da prodjemo grupu i izborimo četvrtfinale, malo smo iznenadjeni jer smo očekivali da ćemo pobediti ovu utakmicu”, rekao je kapiten ekipe I.K.T-a Mladenović N.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB