ODBOJKA: Najava desetog vikenda SUUB lige

372

Ovog vikenda nas očekuje bogat odbojkaški program na terenima Zavoda za sport na Košutnjaku i u Sportskom centru „Vizura” u Zemunu. U okviru desetog vikenda odbojkaške lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu odigraće se deset utakmica, šest u ženskoj i četiri u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

U subotu, na terenu Zavoda za sport, prve će snage odmeriti odbojkašice Saobraćajnog i Šumarskog fakulteta, a nakon njih ekipe Fakulteta veterinarske medicine i Pravnog fakulteta. Istovremeno, na drugom terenu odigraće se dve utakmice u muškoj konkurenciji i to Stomatološki fakultet protiv Šumarskog fakulteta, a nakon njih na teren će izaći odbojkaši Saobraćajnog fakulteta i FON-a.

Nedeljni program počinje u ranim popodnevnim časovima u SC “Vizura” u kom će biti odigrane dve utakmice u ženskojkonkurenciji. Prvi meč će odigrati Biološki i Filološki fakultet, a nakon njih TMF i Fakultet bezbednosti. Zavod za sport na Košutnjaku će biti u fokusu u večernjim satima. Teren broj 1 je rezervisan za odbojkašice Ekonomskog i Farmaceutskogfakulteta, a nakonnjihnastupićeekipeMedicinskogfakulteta i Fakulteta organizacionih nauka. Na drugom terenu snage će odmeriti odbojkaši Filozofskog fakulteta i EKOF-a, nakon kojih će se za pobedu boriti ETF i Pravni fakultet.

 Kompletan raspored:

 Subota 03.03.2018.

Zavodza sport, Košutnjak

Teren1:

20h Saobraćajni-Šumarski (ž)

21h FVM-Pravni (ž)

Teren2:

20h Stomatološki-Šumarski (m)

21h Saobraćajni- FON (m)

 Nedelja 04.03.2018.

SC “Vizura”,Zemun

13:30h Biološki-Filološki (ž)

15h TMF-Fakultetbezbednosti (ž)

 Zavodza sport, Košutnjak

Teren 1:

20:30h Ekonomski-Farmaceutski (ž)

21:30h Medicinski-FON (ž)

Teren2:

20:30h Filozofski-EKOF (m)

21:30h ETF-Pravni (m)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB