SportIndeks.rs

Nedeljković: Najbolji kad je trebalo, Simić: Sve pohvale organizatorima

20447369_10155411613931855_87195483_o

Kragujevac je šampion Evrope treći put zaredom. Dan nakon odigranog finala i slavlja u Splitu utisak je da skoro nijedna ekipa nije pokazala dominaciju na studentskim 3×3 takmičenjima kao momci iz srca Šumadije.

Ponosan sam na momke i turnir koji smo odigrali. Izvanredan profesionalizam smo pokazali od prvog do poslednjeg meča, bili najbolji kad je najviše trebalo i zasluženo osvojili zlatnu medalju.” počeo je razgovor za Sportindeks MVP i kapiten zlatnih momaka Ivan Nedeljković.

Individualna priznanja su lepa stvar, ali kad neko pokaže dominaciju kakvu smo mi pokazali ovih par dana onda je titula MVP jako nezahvalna. Da nije svako dao svoj maksimum sigurno ne bismo slavili.”

O organizatorima Ivan Nedeljković imao je samo reči hvale.

Split je pokazao da je izvanredan domaćin! Od organizatora preko navijača sve je bilo na vrhunskom nivou. Doživeli smo čak da su nam ljudi prilazili pre finala što zaista nismo očekivali i na tome svima zaista hvala.”

Filip Simić podelio je utisak o sjajnoj organizaciji turnira.

Organizacija je bila na vrhunskom nivou. Jedina zamerka, koja nije direktno bila vezana za rad organizatora bio je klizav teren u finalu, ali mi i Rusi smo muški odigrali utakmicu. Ostaje žal za tim jer bi utakmica bila mnogo bolja da se nije desio taj peh.

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>