Nedeljković: Najbolji kad je trebalo, Simić: Sve pohvale organizatorima

282

Kragujevac je šampion Evrope treći put zaredom. Dan nakon odigranog finala i slavlja u Splitu utisak je da skoro nijedna ekipa nije pokazala dominaciju na studentskim 3×3 takmičenjima kao momci iz srca Šumadije.

Finalni dan USSB

Ponosan sam na momke i turnir koji smo odigrali. Izvanredan profesionalizam smo pokazali od prvog do poslednjeg meča, bili najbolji kad je najviše trebalo i zasluženo osvojili zlatnu medalju.” počeo je razgovor za Sportindeks MVP i kapiten zlatnih momaka Ivan Nedeljković.

Individualna priznanja su lepa stvar, ali kad neko pokaže dominaciju kakvu smo mi pokazali ovih par dana onda je titula MVP jako nezahvalna. Da nije svako dao svoj maksimum sigurno ne bismo slavili.”

O organizatorima Ivan Nedeljković imao je samo reči hvale.

Split je pokazao da je izvanredan domaćin! Od organizatora preko navijača sve je bilo na vrhunskom nivou. Doživeli smo čak da su nam ljudi prilazili pre finala što zaista nismo očekivali i na tome svima zaista hvala.”

Filip Simić podelio je utisak o sjajnoj organizaciji turnira.

Organizacija je bila na vrhunskom nivou. Jedina zamerka, koja nije direktno bila vezana za rad organizatora bio je klizav teren u finalu, ali mi i Rusi smo muški odigrali utakmicu. Ostaje žal za tim jer bi utakmica bila mnogo bolja da se nije desio taj peh.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMilica Babić donela bronzu Srbiji!
Naredni tekstPORTRET: Luka Bašić, biser evropske odbojke
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi